Aktiviteter

Innholdet i uken

Mandag

- Mandag formiddag kl. 10.30 er det ballongtrim på sykeheimen, som drives av en gjeng frivillige. 

- Sentralen er stengt på mandager, men vi er tilgjengelige på telefon:
948 11 116 ved Paula Lindrupsen og 482 36 199 ved Silje Aune

 

Tirsdag 

- Seniornett fra kl 10.00 på frivilligsentralen. Et tilbud der det er anledning til å få veiledning i den digitale verden (IKT). Mer info ta gjerne kontakt med Paula på tlf 94 81 11 16

- Vi er tilgjengelige på sentralen om det være noe annet du også skulle trenge hjelp med. Velkommen skal du være. 

 

Onsdager

- Da er det nystekte vafler og nytraktet kaffe kl 10.00 på frivilligsentralen, det er det bare å komme innom for en hyggelig stund. Det er åpent for alle.

- Språkkafê på Folkebiblioteket klokken 17.30 til 19.00.Kom gjerne for å ta ettermiddagskaffen sammen med andre i hyggelig selskap samt spille spill hvis en ønsker det. Alle er velkommen!

- Seniornett på Bindalseide skole klokken 18.00 til 20.00. Et tilbud om veiledning i den digitale verden ved Rune Gunder Karter.

- Strikkeklubben bruker huskestua annenhver onsdagskveld klokken 1800, der møtes de for å strikke og dele erfaringer/mønster over en kaffekopp. Alle som liker å strikke er hjertelig velkommen til å være med på det.

 

Torsdag

- Sentralen er åpen for alle. Kom innom for en kaffe og en prat og evt andre ting du skulle lure på.

- Det er bingo på sykeheimen hver torsdag formiddag klokken 10.30, som drives av frivillige. Det blir servert kaffe og vafler når bingoen er ferdig for alle som vil være med på det. 

 

Fredag

- Da er bruktklærbutikken åpen fra 1200-1400 på sentralen. Ta med deg klær du ikke bruker hjemmedra og bytt med klær du finner interessante på bruktbutikken. Tilbudet er gratis og åpen for alle. Vi ønsker at det skal kunne være gratis ved hjelp av "bytte"-prinsippet. Du tar med deg klær som du ikke bruker/vil ha hjemmefra, og kan da ta med deg noe hjem fra butikken. 

- Vi er også på sentralen om det skulle være andre ting som du trenger hjelp meg. Velkommen

 

 

 

 

 

 

 

 

2020 © Bindal frivilligsentral